Velkommen til Algefjenden! Vi er dedikeret til at hjælpe boligejere med at holde deres udendørsarealer pæne og velplejede. Følg vores blog for tips om fliserens, algebehandling, rensning af tagrender, tagrendesugning og vinduesvask.

Fliserens og flisepest.


Der er ingen tvivl om at den danske vinter er hård mod alt der er udendørs. Det gælder bla. træværk, fliser og andet.

Derfor sørger vi også for at tage havemøbler og lignende ind, når efteråret begynder og regnen og vinden begynder at ruske godt og grundigt i træerne på matriklen.

Men nu er det ikke alle ting vi kan tage indendørs hver vinter. F.eks. kan vores træværk og fliser ikke tages ind og ikke alt kan overdækkes. For så ville det være nemt at holde sine udendørs arealer pæne. 

FLISEPEST.

Flisepest er en særlig svamp, der angriber betonfliserne, og som efterlader en masse små, grå pletter, der næsten er umulige at fjerne uden de rette virkemidler.

Selv den smukkeste indkørsel eller terrasse bliver et ualmindeligt trist syn, når den først er angrebet.

Flisepest er de grimme, lyse plamager, der umiddelbart ligner en blanding af fugleklatter og udtrådte tyggegummier.

Selvom navnet nok lyder drabeligt, har flisepest i virkeligheden intet med sygdommen pest at gøre. Den er tværtimod en harmløs blanding af svamp og grøn- eller brunalge, kaldet lav eller lavsvamp, der vokser alle steder. Og da lav er en yderst beskeden organisme, der kan gro på fugtige, næringsløse overflader, er fliser det ideelle levested.

Nu kommer foråret:

Det tager lang tid at gøre fliserne i indkørslen forårsklar, på den helt korrekte måde. Der er nemlig flere trin i behandlingen af fliser, så selve rensningen er kun én af tingene. 

Herefter er der algebehandling , imprænering og til sidst fugesand. 

HVORNÅR SKAL FLISERNE RENSES.

Så snart foråret nærmer sig og du kan se de grønne belægninger, så er det tid. 

Her vil du kunne få fjernet de grønne alger og andet snavs som har bundet sig i din belægning. 

Så man kan sige jo før jo bedre, så du kan nyde en ren overflade. 

  FLISERENS HVORFOR.

Algevækst kommer hurtigt og gør næsten alle overflader/belægninger glatte når det er vådt.

Har du mange fliser, kan det måske give mere mening at få professionelle på sagen og så kan du i stedet bruge energien et andet sted udenfor.

Med professionel flise pleje og -rens sikrer du for det første at det hele bliver gjort korrekt med de rigtige produkter og det rigtige udstyr, men du får samtidig også fliser der står flot i mange år efterfølgende og at de blir mere modstandsdygtige overfor alger og mos.

Så er din indkørsel det første man ser på din ejendom vil den stå pæn i mange år frem. Dette gælder også din træterrase el. fliserene på din terrasse. 

Vælger du professionelle som algefjenden vil flisepest og lignende blive fjernet og herefter benytter vi miljø godkendte produkter til behandlingen af netop din opgave , så kan du let finde de andre opgaver udenfor frem til dig selv og undgå flere bekymringer omkring dine flisers ve og vel.

Vi kører på hele Sjælland, men flertallet af vores kunder er i Næstved , Vordingborg , Haslev. 

Men se mere her.

https://algefjenden.dk/behaandlinger/ 

FLISERENS PRIS.

Her vil der være mange forskellige priser, men der er også forskel på hvad, hvor og hvor meget der skal renses. 

Der er ikke to opgaver som er ens. Der er kan kan være stier, gangarealer, store og små indkørsler eller steder hvor der er mange kanter. 

Vandtryk kan også have en indvirkning på din opgave, men dertil kommer også hvor meget man ønsker at få renset. 

Prisen vil for algefjenden altid fra 50 kr pr. m2 

Du vil kunne se mere her.

https://algefjenden.dk/priser